Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

“Sorunların çözümü için tek vücut olmalıyız”

“Sorunların çözümü için tek vücut olmalıyız”

DT. GÜLER, “SORUNLAR ÇÖZÜLÜR HALE GETİRİLMELİ”

Kisa adi ADAMOB olan ‘Adana Akademik Meslek Odalari Birligi’ Dönem Sözcüsü ve Adana Dis Hekimleri Odasi Baskani Dt. Fatih Güler, ADO Genel Sekreteri Dr. Dt. Hasan Boga, Adana Tabip Odasi Baskani Prof. Dr. Ahmet Hilal, Adana Veteriner Hekimleri Odasi Baskani Nihat Köse, TMMOB IKK Sekreteri Erol Salman, ve Adana Mali Müsavirler Odasi Baskani Güney Yilmaz, Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar’a nezaket ziyaretinde bulundu.

 

DT. GÜLER, “SORUNLAR ÇÖZÜLÜR HALE GETIRILMELI”

ADAMOB olarak kentin nabzini tuttuklarini, gerek mesleki gerek yasadiklari kent içerisinde tespit ettikleri sorunlari çözmek adina ‘tek vücut’ olma çabasi tasidiklarini ifade eden ADAMOB Dönem Sözcüsü Dt. Fatih Güler, “Biz akademik meslek odalari ile belediyeler güç birligi olusturup, birlikte hareket edersek sorunlarin çözümüne daha kolay ulasacagimizi düsünüyoruz. Birliktelikle sorunlar çözülür hale getirilir.” dedi.

TESPIT EDILEN SORUNLAR

Bazi toplu tasima araçlarinin sicak havalarda halen klima açmadiklarini hatirlatan Dt. Güler, Sehit Atilla Altikat ismini tasiyan tabelanin olmadigini, bu ismin yok olmamasi adina yakisan bir tabela yapilmasi, Istasyon Meydani olarak anilan yerin aslinda Ugur Mumcu Meydani oldugunu, burayada Ugur Mumcu’nun bir heykelinin yapilmasinin sik olacagini, altina da “Bilgi sahibi olunmadan fikir sahibi olunmaz” sözünün yazilmasinin hos olacagi, dis hekimi muayenehanelerinden aylik olarak alinan Tibbi Atik bedellerinin kilo bazinda alinmasi önerisinde bulundu.

KARALAR, “ATATÜRK’ÜN ONURLU POLITIKASINI SÜRMEYE DEVAM EDECEGIZ

ADAMOB bilesenlerini çalismalarini sürdürdügü ASKI’de kabul eden Adana Büyüksehir Belediye Baskani Zeydan Karalar, “Bende uzun yillar meslek örgütümde görev aldim. Bu yüzden TMMOB kültürünü iyi bilirim. Belediyemizin gelirinin dört kati gideri var. Çözüm arayislarimiz sürüyor. Bazilari buna aglamak diyor ama bu aglamak degil gerçekleri kamuoyuyla paylasmaktir. Biz Mustafa Kemal Atatürk’ün onurlu politikasini sürmeye devam edecegiz. Sinekle mücadelede iyi yol aldik. Toplu tasimada genel sikayet olan klima açmamayi yaptirim uygulayarak en aza indirgedik. Para cezasi var. Ekiplerimiz sürekli kontrol ediyor. Vatanimiz için canini veren sehitlerimizin isimlerini yasatmak erdemliliktir. Ugur Mumcu heykelinin dikilmesi programimizda var. Ilk uygunlukta yasama geçirmeyi planliyoruz.” diye konusan Baskan Karalar, meclis karari gerektirecek talepler için resmi yazi yazilmasi gerektigini söyledi.



  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli